Kaleci Harun Tekin Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Bursaspor’dan kaleci Harun Tekin’i kulübü ve kendisiyle yaptığı anlaşma sonucu bonservisiyle birlikte 3+1 yıllığına kadrosuna kattı.

"Bu formanın kıymetini bileceğim"

Başarılı milli kaleci Harun Tekin, Fenerbahçe formasının ve armasının kıymetini bileceğini ve takımın başarısı için elinden geleni yapacağını ifade etti. Sportif Direktörümüz Damien Comolli de, Harun için övgü dolu sözler sarf etti.

Harun Tekin kendisini Fenerbahçe’ye bağlayan sözleşmeye imza attıktan sonra Sportif Direktör Damien Comolli ile Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Harun Tekin: Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim

Öncelikle çok heyecanlı olduğunu ifade eden milli kaleci, “Heyecanlı ve gururluyum. Çünkü Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim. Gerçekten çok heyecanlıyım. Bu formanın ve armanın kıymetini çok iyi bileceğim. Çok çalışacağım. Sahada elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi.

Harun Tekin: Sorumluluklarımın bilincindeyim

Hedefleri ile ilgili de Harun Tekin, “Çok büyük bir kulübe geldim. Sorumluluklarımın bilincindeyim. Çok iyi kaleciler var. Volkan ağabey ile aramız çok iyi, Berke’yi de tanıyorum. Uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Milli takımda da kaleyi almak istiyorum. Hedeflerim bunlar. Sahada olduğum sürece her şeyin en iyisini yapmaya çalışacağım” diye konuştu.

Harun Tekin: Çok başarılı olacağımıza ve şampiyon olacağımıza inanıyorum

Taraftarlar içinse başarılı file bekçisi, “Burada çok büyük bir atmosfer ve çok büyük bir kitle var. Ben de çok heyecanlıyım. Çok başarılı olacağımıza ve şampiyon olacağımıza inanıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.

Damien Comolli: Harun harika reflekslere sahip

Sportif Direktörümüz Damien Comolli de, “Fenerbahçe’de görmek istediğimiz her şeyi Harun temsil ediyor. Harun saha içinde iyi bir oyuncu olmasının yanında, çok güçlü bir kişiliğe ve lider ruha sahip. Takımında kaptanlık yapmış bir isim. Gerçekten yönetim kurulumuz olarak O’nu Fenerbahçe’de gördüğümüz için çok mutluyuz. Kaleci olarak da harika reflekslere sahip. Sahada çok yetenekli. Fit ve formda” değerlendirmesinde bulundu.
Damien Comolli: Daha vaktimiz var ve halen her şey olabilir

Comolli, yarın gece sona erecek transfer dönemi ile ilgili de, “Transfer dönemi yakında sona eriyor fakat daha sona ermedi. Daha vaktimiz var ve halen her şey olabilir. Benim kendimi nasıl hissettiğim önemli değil. Önemli olan başarılı olmamız ve her şeyin öncesinde tabii ki de cumartesi günü sahadan galibiyetle ayrılmamız” ifadelerini kullandı. 
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeKaleci
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.