Öne Çıkanlar gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist MSB gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Kara Kartal Avrupa'da Uçmaya Devam Ediyor

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi 5. maçında Vodafone Park'ta Porto ile 1-1 berabere kalarak gruptan lider olarak çıkmayı garantiledi. Beşiktaş Şampiyonlar liginde ilk kez gruptan çıkmayı başarırken aynı zamanda gruplardan lider olarak çıkan ilk türk takımı oldu.

Vodafona Park'ta ağırladığı Portekiz temsilcisi Porto ile 1-1 beraber kalan temsilcimiz 3 galibiyet, 2 beraberlikle 11 puanla gruptan lider olarak çıkmayı garantiledi.

Karşılaşmaya hızlı istekli akıllı bir oyun ile başlayan ekibimiz 29. dakikda duran top organizasyonu sonu Filipe'nin attığı golle yenik duruma düştü. 0-1

Golü yedikten sonra baskısını artıran Siyah Beyazlı ekibimiz Cenk'in şık hareketlerle ceza sahasına girdiği anda topu Talisca'ya çıkardı. Talisca topu boş kaleye gönderek eşitliği sağladı. 1-1

İlk yarı Vodafone Park'ta 1-1 sonuçlandı.

İkinci yarıya da gol arayarak başlayan temsilcimiz 52. dakikada Quaresma'nın korner atışında ön direğe yaptığı artaya Gökhan kafayla arkaya göndermek istedi, top kalecide kaldı.

53. dakikda bu sefer Quaresma faul atışında kaleye ortaladığı topa Pepe'nin kafa vuruşu yine kalecide kaldı. 

58. dakikada Beşiktaş bu sefer kaleciye değil direğe takıldı. Babel şık hareketlerle rakiplerinden sıyrılarak attığı şut direkten döndü. Direkten dönen topu savunma uzaklaştırdı.

61. dakikada Beşiktaş Quaresma ile yine etkili geldi. Quaresma rakibini müthiş çalımladı ve sol ayağıyla harika vurdu, kaleci topu güçlükle kornere çelebildi. 

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca temsilcimiz Beşiktaş aldığı bu beraberlikle puanını 11'e yükselterek gruptan lider olarak üst tura çıkmayı garantiledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.