Öne Çıkanlar Goggle medicana fransa celal adan binali yıldırım Panathinaikos esnaf Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva ORDU çin ispanya ankara itfaiyesi

Kartal, Aslan'ı Pençeledi

Beşiktaş ile Galataray Süper Lig'in 14. haftasında Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Beşiktaş lider Galatasaray'ı ikinci yarıda attığı gollerle 3-0 mağlup ederek puan farkını 3'e indirdi. 

Beşiktaş, Galatasaray karşısında maça hızlı başladı. Galatasaray karşısında baskılı başlayan Siyah beyazlılar henüz 1. dakikada net bir pozisyondan yararlanamadılar.  ilk dakikada Cenk, Muslera ile karşı karşıya kaldı ama Muslera Cenk'in şutunu yatarak kurtardı.

17. dakikada da Beşiktaş kullanılan serbist vuruş ile Galatasaray kalesine tehlike yarattı.

31. dakikada Galatasaray ilk tehlikeli atağını gerçekleştirdi.  Sağ kanattan şık paslaşmalarla gelen sarı-kırmızılılarda son olarak Gomis’in pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Rodrigues’in vuruşu az farkla auta gitti.

İlk yarıda Vodafone Park'ta gol sesi çıkmadı.

Beşiktaş ikinci yarıya da baskılı başladı ve 46. dakikada öne geçti. Gökhan Gönül’ün sağ kanattan ortasında Muslera penaltı noktası üzerinde topu sektirince takip eden Cenk Tosun topu filelere gönderdi. 1-0

60. dakikada Galatasaray beraberlik için yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi. Bu dakikada Mariano’nun ortasında arka direkte Gomis voleyi vurdu ama top Fabri’de kaldı. 

Beşiktaş bu dakikadan sonra peş peşe pozisyonlar yakaladı. 62’de Oğuzhan, 63’te Cenk, 67’de de hem Quaresma hem de Oğuzhan ile gole çok yaklaştı. Beşiktaş etkili oynadığı karşılaşmada 2. golü bulup rahatlamak isterken aradığı gol 70. dakikada Dusko Tosic'ten geldi. Babel’in ceza sahası dışından şut savunmadan sekti topu önünde bulan Tosic'e sadece tamamlamak kaldı ve fark ikiye çıktı. 2-0

Karşılaşma bu skorla bitecek derken son sözü 90+1 dakikada Beşiktaş'tan Negredo söyledi ve farkı üçe çıkardı. Negredo kalice Muslera ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 3-0

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca derbide gülen taraf siyah beyazlılar oldu. Beşiktaş lider Galatasaray karşısında 3 puanı 3 golle aldı ve aradaki puan farkınıda 3'e indirmiş oldu.

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.