Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs Covid19 Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar terörist rusya chp enflasyon bugünün gündemi AİLE gündem özeti cumhurbaşkanı erdoğan

Kartal Yuvasının 80’inci Mağazasının Açılışı Gerçekleşti

Beşiktaş Kulübü’nün lisanslı ürünlerini taraftarlarla buluşturan Kartal Yuvası’nın 80. mağazası Biz Cevahir Haliç AVM’de Başkan Fikret Orman’ın katıldığı törenle açıldı.

Biz Cevahir Haliç AVM’de Kartal Yuvası'nın açılışını gerçekleştiren Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaşlı taraftarların yoğun ilgisiyle karşılandı.
Açılışa, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Kartal Yuvası İcra Kurulu Üyesi Hüseyin Mican ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Dernek ve Taraftardan Sorumlu Yönetici Hakan Özköse de katıldı.

Terör Olaylarından Mazağalar Boştu Ama İnşallah Dolacak”

Beşiktaş Kulübü lisanslı ürünlerini tek tek inceleyen Orman, taraftarların satın aldığı formaları ve ürünleri imzaladı. Orman konuşmasında, mağazacılığın camianın içinden insanlarla büyümesinin hoşuna gittiğini söyleyerek, “ Terör olaylarından dolayı çarşılar boştu. İnşallah çarşılar dolacaktır. Biz Cevahir Haliç AVM’ye de teşekkürler, bizlere yardımcı oldular ve yeni mağazamız açıldı. Camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.