Öne Çıkanlar chp Covid19 tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd fetö AES Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül bm istanbul büyükşehir belediyesi aselsan Koronavirüs

Karting Rüzgarı İzmir’de Esecek

2019 Türkiye Karting Şampiyonası, 12-13 Ekim tarihlerinde Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından İzmir Ülkü Park pistinde düzenlenecek olan 6. Ayak yarışlarıyla devam ediyor.

Şampiyonaya yeni bir heyecan getirecek olan İzmir ayağı, 12 Ekim Cumartesi günü antrenman seanslarıyla başlayacak. Organizasyonun ilk gününde 16:50-17:25 saatleri arasında tüm grupların 10’ar dakikalık seanslar halinde sıralama turları gerçekleştirilecek. Daha sonra ise saat 17:30’dan itibaren hafta sonunun ilk yarışları koşulacak.


13 Ekim Pazar günü ise yarışlar saat 10.30’da başlayacak. Mini, Formula Junior ve Formula Senior kategorilerinde sporcuların mücadele edeceği organizasyon, saat 15.30’da sona erecek ve kategorilerinde dereceye giren sporcuların kupalarını alacağı ödül töreni ile son bulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.