Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Körfez’de Karting Rüzgarı

2018 Türkiye Karting Şampiyonası 3.ayak yarışı, 23 Haziran Cumartesi günü Kocaeli Karting Kulübü KO-KART tarafından TOSFED Körfez Karting Pisti’nde gerçekleştirilecek.

Senior/Master 22 tur, Junior 18 tur ve Mini kategori sporcularının da 15 turdan oluşan 3’er yarış yapacakları organizasyon saat 08:30’da serbest antrenmanlar ile başlayacak ve resmi antrenmanlar sonrasında 10:00’da başlayacak sıralama turları ile devam edecek.

Sıralama turlarının sona ermesinin ardından yarışlara geçilecek ve sırasıyla saat 11:15 Junior 1.yarışı, 11:45 Mini 1.yarış, 12:15 Master/Senior 1.yarışı koşulacak. Günü ikinci yarışları saat 13:30’da başlayacak ve Junior, Mini, Master/Senior sıralaması devam edecek. Üçüncü ve son yarışlar da saat 15:25’ten itibaren aynı sıra ile koşulacak ve organizasyon saat 17:45’teki ödül töreni ile son bulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.