Kulüpler Birliği'nden Önemli Görüşme

Kulüpler Birliği Vakfı üyeleri deplasman yasağının kalkması yönünde görüşmede bulunmak için İstanbul Valisi Vasip Şahin’le bir araya gelecek.
 
Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesi, Kulüpler Birliği Vakfı üyeleri deplasman yasağının kalkması yönünde görüşmede bulunmak için yarın İstanbul Valisi Vasip Şahin’le bir araya gelecek.
 
Kulüpler Birliği Vakfı’ndan yapılan açıklamada, “Sporun toplumumuz üzerindeki birlik ve beraberlik olgusuna hizmet eden en iyi araç olduğuna olan inancımız gereği 11 Ağustos 2016 tarihinde gerçekleştirilen Kulüpler Birliği toplantısında deplasman yasağı konusunda alınan tavsiye kararını takiben Kulüpler Birliği Vakfı 20 Eylül 2016 Salı günü saat 09:30’da İstanbul Valimiz Sayın Vasip Şahin ile valilik makamında bir toplantı gerçekleştirecektir” ifadeleri kullanıldı.
 
Açıklamaya göre Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ başkanlığındaki toplantıya, Galatasaray Spor Kulübünü temsilen Başkan Dursun Özbek, Beşiktaş Jimnastik Kulübünü temsilen Başkan Fikret Orman ve Fenerbahçe Spor Kulübünü temsilen Başkan Vekili Mahmut Uslu katılacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.