Öne Çıkanlar çin Afrin İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik Hakkari ak parti pkk 2018 Türkiye Pist Şampiyonası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Acıbadem Ankara Hastanesi

Luiz Gustavo, "Aynaya Bakmamız Gerekiyor"

Yeni Malatyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Luiz Gustavo, "Şampiyon olmak isteyen takım gibi gözükmedik. Konuşmak gerçekten çok zor. Sorumluluğu üzerimize almamız gerekiyor. Aynaya bakmamız gerekiyor." dedi.

Yeni Malatyaspor maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan oyuncumuz Luiz Gustavo, şunları söyledi:

“Buraya geldiğimden beri bu kulübün hedefi her zaman çok netti. Mümkün olduğu kadar maçlar kazanıp, şampiyon olmak. Maalesef bugün bunun tam tersini sahada gösterdik. Şampiyon olmak isteyen takım gibi gözükmedik. Konuşmak gerçekten çok zor. Sorumluluğu üzerimize almamız gerekiyor. Aynaya bakmamız gerekiyor. Daha iyi olmamız gerektiğini bilmemiz gerekiyor. Rakiplerimize saygı göstermemiz gerekir, ancak böyle şampiyon bir takım olabiliriz. Bugün bunun tam zıttını sahada gördük. Bugün kazanmayı kesinlikle hak etmedik, rakibimiz hak etti. Çünkü mütevazı bir şekilde tevazu ile oynadılar. Birlikte savaştılar. Ancak böyle şampiyon olabilirsiniz.”

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeLuiz Gustavo
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.