Öne Çıkanlar Arap Çinde kullanımda olan 5G baz istasyonu sayısı Çinde üniversite öğrenci sayısı Çin Büyükelçiliği Çin Yeni Bir Ticari Telekomünikasyon Uydusu Fırlattı Çin Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Zhao Lijian Çin Ticari Uçak Şirketi Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi Çin Eximbanktan 300 Milyon Dolar Kredi Sağladı Çin Devlet Konseyi Gümrük Tarifesi Komisyonu Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan

Maradona Hayatını Kaybetti

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcuları arasında gösterilen Arjantinli efsane futbolcu Diego Armando Maradona hayatını kaybetti.

Futbol dünyası bir efsanesini daha kaybetti. Kariyeri başarılarla dolu olan Diego Armando Maradona, 1 Dünya Kupası, UEFA Süper Kupası, 2 İtalya Şampiyonluğu, 1 İtalya Süper kupa şampiyonluğu, 1 İtalya Kupası, İspanya Kral Kupası, İspanya Lig Kupası, İspanya Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı. 

60 yaşında hayatını kaybeden Maradona futbol dünyasını yasa boğdu. Spor Dünyası 2020'de Kobe Bryant'ın ardından bir spor efsanesini daha kaybetti. Unutulmayan futbol yaşantısı maceralarla dolu olan Maradona 1986 dünya kupasında İngiltere'ye eliyle gol atmış ve uzun bir tartışmanın sonunda 'bu benim değil tanrının eli' demişti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.