Medcem Silifke Belediyespor, Yılmaz Özlem İle Anlaştı

Bölgesel Amatör Lig grubunda mücadele eden Medcem Silifke Belediyespor, Ankaragücü’nde de forma giymiş teknik direktör Yılmaz Özlem ile sözleşme imzaladı.

İmza törenine Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Medcem Silifke Belediyespor kulüp başkanı Mehmet Ali Özer, teknik direktör Yılmaz Özlem, Futbol Şube Sorumlusu Murat Araycı, Başkan Yardımcısı Mehmet Kafes ve Teknik Direktör Yardımcısı Ahmet Yalçıntaş katıldı. Daha önce Kahramanmaraşspor’un da teknik direktörlüğünü yapan Özlem, Ereğli maçında takımın başında olacak.

"İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA İYİ BİR ÇIKIŞ YAPARIZ”

Silifke Belediye Başkanı Turgut, “Belediye Başkanı olarak takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadım bırakmıyorum da. Bütün maçlara fırsat buldukça gidiyor, yakından takip ediyorum. Takımımızı yalnız bırakmayan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen taraftarlarımıza ve Silifke halkımıza da çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki haftalarda iyi bir çıkış yaparak, başarılarla ve zaferlerle dolu maçlar yaparız. Birlik ve beraberlik içerişinde bunu başaracağımızdan eminim. Kentimize ve spor camiasına yeniden hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

"BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE HAREKET ETMELİYİZ"

Teknik direktör konusunda çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini ve bu arayışın ardından tecrübeli Teknik Direktör Özlem ile anlaşmaya vardıklarını belirten Kulüp Başkanı Özer, “Eksikliklerimizi ve hatalarımızı tespit ederek, takımımızı hak ettiği konuma getirmenin kararlılığı içerisinde olacağız. Yeni teknik direktörümüzün tecrübesi ve başarılarıyla takımımızı yeniden zaferlerle donatacağız. Ben bu anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyor, başarılar diliyorum” dedi.

“ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”

Teknik Direktör Özlem ise takım için elinden geleni yapacağını ifade ederek, “Taraftarlarımız ve camianın desteğiyle Belediyespor’u bu zorlu süreçten kurtaracağız. Silifke Belediyespor için birlik ve beraberlik zamanı” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.