Öne Çıkanlar AİLE Aleksey Navalnıy bahçeli kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Hoşgör Sen Sıkıntı Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Tarot Filmi ne zaman vizyona girecek Beyin çipi TÜBATEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri

Medipol Başakşehir Puan Kaybetmeye Devam Etti

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında Gaziantepspor ile 0-0 berabere kalarak puan kaybetmeye devam etti.

Medipol Başakşehir sahasında Gaziantepspor'u ağırladı. Gaziantepspor karşısında etkili obur oyun sergilemesine karşın bir türlü aradığı golü bulamayan Medipol Başakşehir ilk yarıda 41. dakikada direğe takıldı. Bu dakikada Visca ile duvar pası yapan Mustafa Pektemek, ceza sahası sağ çaprazından topa sert vurdu. Meşin yuvarlak yan direkten oyuna alanına döndü. Sonrasında Gaziantepspor defansı tehlikeyi uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sonuçlandı.

İkinci yarıda da gol için bastıran Medipol Başakşehir, ligin son sırasındaki Gaziantepspor karşısında aradığı golü bir türlü bulamadı.

49. dakikada Medipol Başakşehir gole çok yaklaştı. Emre Belözoğlu'nun pasıyla topla buluşan Mahmut Tekdemir, kaleye yaklaşık 25 metre mesafeden şutunu çekti. Yerden seken topu kaleci Victor yatarak yumrukladı ve gole izin vermedi. 

Kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca karşılaşma, golsüz eşitlikle sona erdi. 

Anahtar Kelimeler:
Medipol Başakşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.