Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası HAVA HAREKATI erdoğan çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan Hakkari kızılay atatürk operasyon başbakan binali yıldırım

Medipol Başakşehir Son anda Kazandı

Süper Lig'in 33. haftasında Medipol Başakşehir, ligden düşmesi kesinleşen Adanaspor'u son anlarda attığı golle 2-1 yendi. 

Şampiyonluk için iplerin Beşiktaş'ın elinde olduğunu bilen Medipol Başakşehir hafta içi oynayacağı kupa maçını düşünerek karşılaşmaya yedek ağırlıklı bir kodro ile çıktı. 

Yedek ağırlıklı kadro ile çıkmasına karşın maça iyi başlayan ev sahibi ekip 12. dakikada öne geçti. Bu dakikada sağ kanattan Uğur Uçar'ın ortasında topla buluşan Doka, şık bir vuruşla topu filelere gönderdi. 1-0

Medipol Başakşehir farkı artıracak pozisyonlar yakalamasına karşın golü Adanaspor buldu. 30. dakikada maçea denge geldi. Cem Özdemir'in ceza sahasının hemen dışından çektiği sert şutta büyük bir hata yapan kaleci Ufuk topun filelere gitmesini engelleyemedi. 1-1

37. dakikada Başakşehir sahada 10 kişi kaldı. Bu dakikada rakibine yaptığı faul sonrası hakeme küfür eden Doka, kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 tamamlandı.

İkinci yarıda Ardanaspor net fırsatlardan yanrarlanamazken maçın son anlarında sahneye çıkan Napoleoni, attığı şık golle maçın  skorunu tayin etti. 

Medipol Başakşehir bu galibiyetle lider Beşiktaş ile puan farkını maç fazlası ile 1'e indirdi. Lider Beşiktaş yarın oynayacağı Gaziantep maçını kazanırsa şampuyonluğunu ilan edecek. Kazanamadığı durumda Başakşehir'in şampiyonluk için az da olsa umutları devam etti.               

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.