Öne Çıkanlar terörist MSB Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı ihracat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cumhurbaşkanı erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu deprem Kovid19

Messi: "Diego Ebedidir"

Leo Messi, "Tüm Arjantinliler ve futbol için çok üzücü bir gün. Bizi terk ediyor ama ayrılmıyor çünkü Diego ebedidir." dedi. 

Leo Messi, Diego Armando Maradona'nın hayatını kaybetmesi dolayısıyla Instagram hesabından mesaj yayımladı. 

Messi Instagram hesabından yaptığı paylaşımda; "Tüm Arjantinliler ve futbol için çok üzücü bir gün. Bizi terk ediyor ama ayrılmıyor çünkü Diego ebedidir. Onunla yaşadığı tüm güzel anları alıyorum ve tüm ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı dilemek için yararlanmak istedim. HUZUR İÇİNDE YATSIN" ifadelirini kullandı. 

Anahtar Kelimeler:
MessiLeo MessiMaradona
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.