Mısır’ın İşi Mucizelere Kalmış Durumda

2018 FIFA  Dünya Kupası’nda ev sahibi Rusya , A gurubu ikinci maçında Mısır ile karşılaştı. Karşılaşmada Türk hakem Cüneyt Çakır,4.hakem olarak görev yaptı.

Saint Petersburg stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında 47’de Ahmed Fathy’ in  kendi kalesine attığı golle Rusya’yı öne geçirdi.59.dakikada Denis Cherysev,farkı ikiye çıkardı. İkinci golden 3 dakika sonra Dzyuba’nın golüyle skor tabelası 3-0 oldu. 73’de Video Yardımcı Hakem (VAR) kararıyla Mısır penaltı kullandı. Penaltıyı gole çeviren Mohamed Salah ,skor tabelasını 3-1 yaptı.

Maçta başka gol sesi çıkmayınca ,Rusya sahadan 3-1 galip ayrıldı. Rusya Puanını 6’ya yükseltirken, Mısır ise henüz puan ile tanışamadı.

Mısır’ın gruptan çıkma şansı imkansız olarak gözüksede , matematiksel olarak hala devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.