Öne Çıkanlar terörist MSB Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cumhurbaşkanı erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu deprem Kovid19 cumhurbaşkanı

Muratbey Uşak, Paok Maçı Öncesi Atatürk'ün Doğduğu Evi Ziyaret Etti

Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Muratbey Uşak, Yunanistan’da PAOK ile özel bir karşılaşma yapacak. Uşak ekibi maç öncesi gittiği Selanik’te Atatürk’ün doğduğu evi ziyaret ederek duygu dolu anlar yaşadı.


Muratbey Uşak, sezon önü oynadığı toplam 4 hazırlık maçının 3’ünü kazanarak yeni sezon için olumlu sinyaller verirken, bugün oynayacağı PAOK hazırlık maçı ayrı bir önem taşıyor. FIBA Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Muratbey Uşak için bu hazırlık maçı önemli bir prova olacak. Karşılaşma PAOK Sports Arena’da saat 16.00’da başlayacak.
Uşak ekibi maç öncesi gittiği Selanik’te Atatürk’ün doğduğu evi ziyaret ederek duygu dolu anlar yaşadı. Selanik’te yaşayan bir çok soydaşımızda takımımıza ilgi göstererek bol bol fotoğraf çektirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.