Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti İsrail gündem başlıkları Afrin Muhbir Hakkari ysk bugünün gündem özeti turizm çin pkk

Muratbey, Uşak Sportif ile “devam” dedi

Muratbey, bu sezon ligi 7. sırada tamamlayarak, play-off oynayan ve FIBA Avrupa’da Türkiye’yi temsil etmeye hazırlanan Uşak Sportif’le sponsorluk anlaşmasını yeniledi.

Türkiye’nin yenilikçi ve öncü peynir markalarından Muratbey, Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Uşak Sportif ile sponsorluk anlaşmasını bir yıl daha uzattı. Kırmızı siyahlı ekip, son iki sezonda olduğu gibi 2016-2017 sezonunda da basketbol süper liginde ve FIBA Avrupa’da yine Muratbey Uşak Sportif adıyla mücadele edecek.

Uşak’ta yapılan Sponsorluk İmza Törenine, Uşak Valisi Ahmet Okur, Muratbey Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Murat Erol, Uşak Sportif Kulüp Başkanı Ömer Özden ve kulüp yöneticileri katildi.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde geçirdiği 3 sezonda 2 defa play-off'a kalmayı başaran Muratbey Uşak Sportif, önümüzdeki sezon ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek.

“Başarıya desteğimiz devam edecek”

Muratbey Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, gelecek sezon hem ligde hem de Avrupa’da mücadele edecek  Uşak Sportif ile sponsorluk sözleşmelerini yenilemekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Türk sporunun gelişmesi adına aralarında Uşak Engelli Spor Kulübü’nün de olduğu spor kulüplerine ve birçok sportif faaliyete destek olduklarını hatırlatan Erol, şunları söyledi:

“Muratbey Üretim tesislerimiz Uşak’ta. Uşak ilimizi ekonomik katkı yanında, basketbol takımına da sponsor olarak her açıdan destekliyoruz. Bu bizim çok önem verdiğimiz bir sosyal sorumluluk projemiz. Bu nedenle Uşaksportif’in basketbol ligindeki başarılı mücadelesine katkı vermekten mutluluk ve heyecan duyuyoruz. Muratbey Uşak Sportif’in önümüzdeki sezonda da hem ligde hem Avrupa’da başarılı bir sezon geçireceğine yürekten inanıyoruz. Yönetimimize ve sporcularımıza şimdiden başarılar diliyoruz. Başarıya desteğimiz devam edecek”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.