Mustafa Denizli’nin Yeni Takımı Belli Oldu

Alpay Özalan ile yollarını ayıran Eskişehirspor, Mustafa Denizli ile anlaştı.

Eskişehirspor ile anlaşan teknik direktör Mustafa Denizli'nin maddi bir koşul belirtmeden görevi kabul ettiği bildirildi. Kulübün resmi internet sitesinden "Mustafa Denizli Eskişehirspor'da" başlığıyla yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Geçmiş dönemlerde yaptığımız görüşmelerde değerli hocamız, o gün için uygun olmadığını ancak Eskişehirspor camiasını yakından takip ettiğini ve bir gün Eskişehirspor'un ihtiyacı olduğunda mutlaka destek olacağını belirtmişti. Mustafa Denizli sözü de bu olsa gerek. Bugün yaptığımız görüşmede, Eskişehir'in kendisine olan ihtiyacı dikkate alarak maddi bir koşul belirtmeden teknik direktörlüğü kabul etmiştir. Yarın saat 13.00'te tesislerimize teşrif edecek teknik direktörümüze başarılar diler, tüm Eskişehirspor camiasına hayırlı olmasını dileriz."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.