Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tesk genel başkanı bendevi palandöken abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş

NBA, 2018-2019 Sezonunun Hafta Sonu Programını Açıkladı

2018-2019 NBA sezonunun Cumartesi ve Pazar günü oynanacak maçlarının programı belli oldu. Avrupa’daki NBA taraftarlarının erken saatte izleyebildiği maçları içeren NBA Saturdays ve NBA Sundays maçları bu sene 42 maçla bir rekora imza atacak. 16 Ekim 2018 tarihinde başlayacak yeni NBA sezonu, 10 Nisan 2019 tarihinde sona erecek.

Bu yıl beşinci sezonu oynanacak NBA Sundays maçları, Avrupa ülkelerindeki NBA taraftarlarının hafta sonu maçlarını daha erken saatte izlemesine olanak sağlıyor. NBA Sundays maçlarına gösterilen ilgiye takiben, Aralık ayında başlayan NBA Saturdays maçları da TSİ 01.00’da oynanacak mücadeleleri yayınlamaya 2018-19 sezonunda da devam edecek.

Avrupalı NBA taraftarları, sezon boyunca hafta sonu erken saatte oynanan NBA Sundays ve NBA Saturdays maçları ile Los Angeles Lakers formasıyla LeBron James'i, Golden State Warriors’lı Kevin Durant, Milwaukee Bucks'ın yıldızı Giannis Antetokounmpo ve Philadelphia 76ers’lı Joel Embiid gibi ligin en büyük yıldızlarını izleme fırsatı yakalayacaklar.

2018-19 NBA normal sezonunun açılış maçlarında, Boston Celtics ve Oklahoma City Thunder ile NBA Şampiyonu Golden State Warriors ve Philadelphia 76ers karşı karşıya gelecek.

Avrupa'daki taraftarlar için 2018-19 sezonunun bir diğer önemli gelişmesi ise, New York Knicks'in 2019 NBA London Game kapsamında The O2’de Washington Wizards ile karşılaşması olacak.

2018-19 NBA sezonu maçları ve programları 50 farklı dil ve 215 farklı ülkede yayınlanacak.

İşte heyecan verici NBA Saturdays ve NBA Sundays maçlarının tarihleri:

Anahtar Kelimeler:
NBA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.