Negredo Resmen Beşiktaş’ta

Son şampiyon Beşiktaş dünya yıldızı İspanyol Alvaro Negredo’yu Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Beşiktaş Negredo haberini “Come to Beşiktaş” videosuyla duyurdu.

Valencia’nın başarılı golcüsü Negredo’nun, Beşiktaş ile 2+1 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor. 32 yaşındaki forvet oyuncusunun bugün İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Siyah beyazlılar Negredo için Valencia’ya 2.4 milyon Euro ödeyecek. Ünlü yıldıza ise yıllık 4 milyon Euro ödeyecek.

Alvaro Negredo Kimdir?

İspanya’da doğan Negredo 20 Ağustos 1985 doğumlu. 2004 yılında Rayo Vallecanoile profesyonelliğe adım atan futbolcu, 2005 yılında Real Madrid B’ye transfer oldu. 2007’de Almeria’ya transfer olan başarılı golcü, 2009 yılında Sevilla’ya transfer oldu. 2013 yılında Manchester City’ye transfer olan oyuncu, 2015’te Valencia’ya transfer oldu.

“Come to Beşiktaş” Akımı Dünya Gündeminde

Pepe transferinde etkili olan “Come to Beşiktaş” akımı, Negredo transferinden sonra dünya gündemine girdi. Beşiktaş Negredo’nun transferini “Come to Beşiktaş” videosuyla duyururken, Beşiktaş’ın İnstagram hesabından yapılan paylaşımda çubuklu formayı giyen futbolcunun, yöneticiler Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile fotoğrafı yer aldı.

Portekizli oyuncu Ricardo Quaresma'nın yeni transferlerden Pepe'yi telefonla arayarak "Merhaba dostum, nasılsın? Beşiktaş'a gel" demesiyle başlayan videoda Pepe, "Merhaba Quaresma, Beşiktaş'a geliyorum" yanıtını veriyor. Daha sonra Negredo'yu arayan Pepe, Quaresma'nın kendisine yaptığı çağrıyı Negredo'ya söylüyor. Negredo ise bunun üzerine, "Merhaba Pepe, tabii Beşiktaş'a geliyorum" ifadelerini kullandı.
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.