Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Koronavirüs cumhurbaşkanı erdoğan suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye yunanistan ak parti abd vakıfbank

Offroad Şampiyonası Büyük İlgi Topladı

Sakarya’da Adapazarı Belediyesi katkılarıyla 2017 Türkiye Offroad Şampiyonası 3. ayak yarışı, 8-9 Temmuz tarihlerinde 54 Otomobil Sporları Kulübü tarafından gerçekleştirildi.

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun da seyirci olarak katıldığı organizasyonda, ilk gün Muhammed Fatih Safitürk mücadele ederken, ikinci gün 15 Temmuz Şehitleri etabında toplam 25 araç ve 50 sporcunun mücadele etti.

7 etaptan oluşan 2 günlük mücadele sonunda, Nissan Terrano ile Sakarya'dan Gökhan Içen-Arda Arslan ekibi genel klasman ve Sınıf 3 birinciliklerinin sahibi oldu. Yarışın genel klasman ikinciliği ve sınıf 4 birinciliğini Jeep Wrangler ile Karabük'ten Erdoğan Kovancı-Hasan Büyükcesur ekibi elde ederken, üçüncülük Jeep Cherokee ile Sakarya'dan Mustafa Saray-Samet Zurnacı’nın oldu. Sınıf 1'de Suzuki Vitara ile Tekirdağ’dan Edip Kurtoğlu-Murat Timuçin Doğan ve Sınıf 2'de ise Rize'den Mitsubishi Pajero ile Mehmet Birkan-Bayram Topal birincilikleri paylaştılar. Takımlar sıralamasında 54 Redline takımı bir kez daha ilk sırayı elde ederken TOSFED teşvik ödülünün de sahibi oldu.

2017 Türkiye Offroad Şampiyonası 4. ayak yarışı, 29-30 Temmuz tarihlerinde Ankara Offroad Kulübü (ANDOFF) tarafından organize edilecek.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.