Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Oğulcan Çağlayan, "Bu Forma Altında Önümde Daha Uzun Yıllar Var"

Süper Lig'de Galatasara'ın, Çaykur Rizespor'u deplasmanda 4-0 yendiği karşılaşmanın ardından Oğulcan Çağlayan yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Hem oyun hem de skor olarak iyi bir performans ortaya koyduklarını ifade eden Oğulcan Çağlayan, "Geçen haftaki sonuçtan dolayı taraftarlarımızdan özür dileriz; ama ben inanıyorum ki oyunumuzdan ve performansımızdan çok mutlu olan bir Galatasaray taraftarı vardı. Bugün ise hem oyun hem de skor olarak istediğini alan bir Galatasaray vardı sahada. Kayserispor maçında Fatih hocamız oyun olarak memnun olduğunu, skor olarak eksik kaldığımızı söylemişti. Bugün her ikisini de yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ben de takım arkadaşlarıma katkı sağladığım için çok mutluyum. Galatasaray geri durmaz, hedefimiz her zaman şampiyonluk. İnşallah böyle kazanarak, iyi oyun oynayarak yolumuza devam etmek istiyoruz." diye konuştu.

"Gollerimi atmaya da en yakın zamanda başlayacağımı düşünüyorum"

Zaman geçtikçe performansının artacağını dile getiren Oğulcan Çağlayan, "İlk yarı yakaladığım bir fırsat vardı. Onu değerlendiremediğim için üzgünüm. İlk yarıda direkten dönen, bir tane de Gökhan'ın çıkardığı bir pozisyon oldu. Benim her zaman takım arkadaşlarıma destek olan bir oyuncu profilim var. Daha iyi olacak. Bu forma altında önümde daha uzun yıllar var. Bu formaya sıkı sıkı sarılacağım. Gollerimi atmaya da en yakın zamanda başlayacağımı düşünüyorum." ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.