Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın İrlandayı Avrupanın Bulut Merkezi Yapacak

Onyekuru: "Kazanarak Devam Etmemiz Gerekiyor"

Galatasaray'ın, Antalyaspor’u 5-0 mağlup ettiği karşılaşmadan sonra attığı iki gol ile yıldızlaşan Henry Onyekuru yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"Kazanarak devam etmek istiyoruz"

Henry Onyekuru, “Benim her zaman söylediğim bir şey var: Eğer ben gol atıyorsam bunu tek başıma atmıyorum, takım arkadaşlarımın yardımıyla atıyorum. Benim tek başıma mücadele etmem ya da gol atmam imkansız, bu yüzden onlara teşekkür ediyorum. Bugün takım olarak yüzde yüzümüzü verdik, kazanmamız gereken bir maçtı. Kazandığımız için mutluyuz, kazanarak devam etmek istiyoruz. 

Tabii ki deplasman maçları iç saha maçlarına kıyasla daha zorlu geçiyor. Ancak bunu böyle düşünmememiz gerekiyor. Bugünkü oyun mantalitemizle, isteğimizle yüzde yüzümüzü vererek önümüzdeki maçlara bu oyunu yansıtmamız gerekiyor. Önümüzde deplasman maçımız var, kazanarak devam etmemiz gerekiyor.”dedi. 

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayAntalyaspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.