Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Orman: “Olmayacak Duaya Amin Demektir”

Beşiktaş Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman Milli Takımdaki son gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ın resmi sitesinden Başkan Orman’ın yaptığı açıklamada kamuoyunda Milli Takım için Şenol Güneş isminin ilk akla gelmesini anlaşılabilir bulunduğunu ancak iki yıldır üst üste şampiyonluk yaşadıkları Şenol Güneş ile bundan sonra da birlikte nice zaferler yaşamak düşüncesinde olduklarını belirtti. Orman, Şenol Güneş'in Milli Takım teknik direktörlüğü düşünceleri için "Olmayacak duaya amin demektir" dedi. Şu cümlelerle “Şenol Güneş gibi kamuoyu tarafından da başarıları taktir edilen, 2002'de Dünya 3'üncüsü yaptığı Milli Takım için çözüm odağı görülen bir teknik direktöre sahip olduğumuz için mutluyuz. Ancak Beşiktaş takımının, camiasını ve taraftarının huzurunu bozacak sanal bir gündemin oluşturulmasını da yanlış bulurum, karşı çıkarım. Beşiktaş olarak yeni sözleşme uzattığımız Şenol hocamızla ilgili tavrımız nettir. Beşiktaş'ın ne kadar başarılı olmasını istiyorsak, bir o kadar da A Milli Takım'ın başarılı olmasını ve 2018 Dünya Kupası'nda olmasını bütün kalbimizle arzu ederiz." açıklamasını sonlandırdı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.