Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener yunanistan esnaf

Osmanlıspor, Antalya Yolcusu

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en verimli şekilde değerlendirmeyi planlayan başkent ekibi Osmanlıspor hazırlıklarını Antalya’da yapacağı kampla devam ettirecek. 

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından Altınordu takımıyla deplasmanda karşılaşacak olan Osmanlıspor, hazırlıklarını 5 günlüğüne Antalya’ya taşıyacak. Başkent ekibi, milli arayı daha verimli kullanmak adına Pazar günü Antalya’ya gidecek ve çalışmalarını Perşembe gününe kadar devam ettirecek. 
Osmanlıspor, bugün tek antrenman yaptı. Teknik direktör Osman Özköylü nezaretinde öğlen saatlerinde yapılan antrenman 1,5 saat sürdü. Yüksek tempodaki antrenmana mor-sarılılar ısınmaya yönelik oyun ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Gruplar halinde isabetli pas organizasyonuna geçen oyuncular 5’e 2 top kapma oyunuyla antrenmanı sürdürdü. Antrenmanın ikinci bölümünde gruplar halinde 3’e 3 hücum ve savunma ağırlıklı oyun oynayan mor-sarılılar yarı sahada oynanan çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı. 
Günün tek çalışmasında, ülkesinin (Kamerun) milli takımına çağrılan Eric Ayuk ve tedavileri devam eden Tugay Kacar ile Muhammed Bayır yer almadı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.