Osmanlıspor, Avrupa'da Frene Bastı

Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu ikinci maçında İsviçre'nin Zürih ekibine 2-1 mağlup oldu. Karşılaşma boyunca rakibi karşısında iyi bir performans sergileyen temsilcimiz girdiği pozisyonları gole çeviremedi. Osmanlıspor Avrupa kupalarında ilk yenilgisini almış oldu.



9. dakikada Zürihin ilk etkili atağında Schönbachlerin yerden köşeye şutunu Karcemarskas çıkardı.
26. dakikada Vrsajevicin, Schönbachleri ceza sahası içinde düşürmesiyle hakem penaltı kararı verdi Zürih'te Cavusevic'in kullandığı penaltıda Karcemarskas gole izin vermedi. 
45+1 dakikada Zürih öne geçti.  Schönbachlerin şutunda Aykut Demire de çarpan top kaleciyi şaşırttı ve top ağlarla gitti.
Temsilcimiz yediği talihsiz golle soyunma odasına 1-0 yenik gitti. 

Osmanlıspor ikinci yarıda Maher ve Umar ile etkili olmaya başladı ve  aradığı beraberlik golünüde buldu. 
73. dakikada Adam Maher skoru 1-1'e getiren isim oldu. Bu golden 6 dakika sonra Cavusevic, ev sahibi ekibi bir kez daha öne geçirdi.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca temsilcimiz sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Grupta oynanan diğer maçta Steaua Bükreş ile Villarreal 1-1 berabera kaldı. Villarreal'in 4 puanla lider olduğu L Grubu'nda Osmanlıspor ile Zürih'in 3'er puanı bulunuyor. Son sıradaki Bükreş'in 1 puanı bulunuyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.