Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon başbakan binali yıldırım

Osmanlıspor, Bursaspor Maçı Hazırlıklarına Tek Antreman İle Devam Etti
Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Bursaspor’la karşılaşacak olan Osmanlıspor bir günlük iznin ardından yeniden çalışmalara başladı.

Süper Lig’in namağlup ekiplerinden Osmanlıspor, bir günlük iznin ardından çalışmalara yeniden başladı. Ligin 7. haftasında Pazar günü deplasmanda Bursaspor’la karşılaşacak olan Başkent ekibi bugün ki antrenmana ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı.

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenmana dar alanda pas çalışmasıyla devam eden Mor-Sarılılar daha sonra taktik ağırlıklı çalışmaya geçti. 1 saat 20 dakika süren antrenmanda iyileşme sürecine giren Webo, Pinto ve Avdija takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Diğer yandan tedavisi devam eden Engin Bekdemir ile milli takımlarda bulunan Tugay Kacar, Ndiaye ve Delarge antrenmanda yer almadı.


Antrenman bitiminde ise saha kenarında Koray Altınay’a Brezilya usulü doğum günü kutlaması yapıldı. 25 yaşına basan oyuncu, kendisi için hazırlanan pastanın mumlarını üfledikten sonra diğer oyunlar tarafından yumurtalı ve unlu saldırıya maruz kaldı.
 
Osmanlıspor yarın saat:10.00’da yapacağı antrenmanla Bursaspor maçının hazırlıklarına devam edecek.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.