Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Pandemi tesk adana yunanistan esnaf Akşener

Osmanlıspor'da Denizlispor Hazırlıkları Tamamlandı

Spor Toto 1. Lig’in 6.haftasında yarın sahasında Denizlispor’la karşılaşacak olan Başkent ekibi Osmanlıspor maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

"Tedavileri devam eden Engin Bekdemir, Payam, Tortol ve N’diaye tedbir amaçlı Antrenmana katılmadı"

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenman 1 saat sürdü. Isınma koşusuyla başlayan antrenmana koordinasyona yönelik oyunla devam edildi. Daha sonra saha kenarına kurulu istasyonlarda sprint çalışması yapan oyuncular 5’e 2 top kapma oyununa geçti. Haftanın son antrenmanı yarı sahada taktiğe yönelik maçla son buldu. Antrenmana tedavileri devam eden Engin Bekdemir, Payam, Tortol ve N’diaye tedbir amaçlı katılmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.