Öne Çıkanlar terörist MSB Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı ihracat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cumhurbaşkanı erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu deprem Kovid19

Osmanlıspor İlk Hazırlık Maçını Sumqayıt FK ile Yapacak

İkinci etap kamp çalışmalarını hız kesmeden Kızılcahamam’da sürdüren Osmanlıspor, ilk hazırlık maçını bugün akşam Azerbaycan Premier Lig ekiplerinden Sumqayıt FK ile oynayacak.
 
Yeni sezon için hazırlıklarını Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde devam ettiren Başkent ekibi bugün hazırlık maçı oynayacak. Kızılcahamam Soğuksu Tesisleri’nde, Azerbaycan Premier Lig ekiplerinden Sumqayıt FK ile oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati ise 18:00 olarak belirlendi.

Başkent ekibi hazırlık maçı öncesi son antrenmanını yaptı. Sabah saatlerinde Teknik Direktör Bülent Uygun nezaretinde Kızılcahamam Soğuksu Tesisleri’nde yapılan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Oyuncular, antrenmana ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra dar alanda iki takım halinde pasa dayalı oyuna geçen Mor-Sarılı ekip saha kenarında çabukluk çalışması yaptı. Antrenman gruplar halinde yapılan taktik ağırlıklı çalışma, duran top ve gol organizasyonlarıyla son buldu. Günün tek çalışmasına hafif sakatlığı bulunan Koray Altınay katılmazken Engin Bekdemir ise takımdan ayrı fizyoterapist gözetiminde çalışmalarını devam ettirdi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.