Osmanlıspor, Karabük'te Nefes Aldı

Osmanlıspor, Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda ligin dibine demir atan Kardemir karabükspor'u 4-0 mağlup ederek nefes aldı.

Lig'in dibine demir atan Kardemir Karabükspor ile tehlike bölgesinden kurtulmak isteyen Osmanlıspor arasında oynanan karşılaşmada gülen taraf Osmanlıspor oldu. Osmanlıspor rakibi karşısında 3 puanı 4 golle aldı.

Osmanlıspor rakibi Kardemir Karabükspor'u Serdar Güler'in ve Mehmet Batdal'ın attığı 2'şer golle 4-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ilk yarısında 22. dakikada Serda Güler'in attığı golle Osmanlıspor öne geçti. Osmanlıspor farkı ikile çıkaran golü ilk yarının sonlarına doğru 41. dakikada Mehmet Batdal ile buldu. Karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekip Osmanlıspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıyada Osmanlıspor golle başladı ve farkı 3'e çıkardı. 47. dakikada Mehmet Batdal kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti. 0-3

Karşılaşma bu skorla bitecek derken 90+2 dakikada Serdar Güler kendisinin ikinci takımının 4. golünü kaydetti. 0-4

Karşılaşmada başka gol olmayınca Osmanlıspor bu galibiyet ile puanını 27'ye yükselterek ligin tehlike bölgesinden çıkarak rahat bir nefes aldı. Kardemir Karabükspor ise ligin dibine demir attı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.