Öne Çıkanlar diyarbakır Kent azerbaycan istanbul Ayyuka eNBE Rino virüs Shu Jueting Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Prof. Dr. Elif Erhan Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut

Osmanlıspor Lige Döndü

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Beşiktaş’ı sahasında 2-1’lik skorla mağlup etmesine rağmen kupaya veda eden Başkent ekibi lige döndü.

Ziraat Türkiye Kupası’na veda eden Osmanlıspor, sezonun ikinci yarısının ilk maçında sahasında Evkur Yeni Malatyaspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör İrfan Buz nezaretinde Batıkent Tesisleri’nde yapılan antrenman 1 saat sürdü. Beşiktaş ile oynanan kupa maçında ilk 11’de oynayan oyuncular yenileme koşusu yaptıktan sonra sauna ve masaj yaptırdı. Kupa maçında kısa süreli forma giyen ve oynamayan oyuncular ise ısınma koşusuyla çalışmalara başladı. Koordinasyon hareketleriyle antrenmanı devam ettiren Mor-Sarılı ekip daha sonra taktiğe yönelik organizasyonlarla antrenmanı sonlandırdı. Antrenmana tedavisi devam eden Ceyhun Gülselam katılmazken Tiago Pinto takımdan ayrı çalıştı.

OSMANLISPOR’UN YENİ TRANSFERİ ‘TALİA’ (!)
Osmanlıspor’un masörlerinden Erkan Özmen baba oldu. TOBB Etü Hastanesi’nde Opr. Dr. Meltem Özdemir Erhan ve Opr. Dr. Ahmet Bostancı tarafından gerçekleştirilen doğumda dünyaya gelen 2 kilo 680 gr ağırlığındaki kız bebeğe, Erkan ve Esen çifti ‘Talia’ adını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.