Öne Çıkanlar TürkiyeİşBankası Muhbir tsk Zerrin Karslı vakıfbankın yıllık karı ne kadar meclis genel kurulu Vardy Sevmek Yüzünden filminin başrol oyuncuları chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu operasyon sertaç haybat memur

Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay'ın İstifası Kabul Edildi

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay istifa etti. Teknik Direktör Akçay'ın istifası da yönetim tarafından kabul edildi.

Osmanlıspor Futbol Kulübünden yapılan açıklamada; "Değerli teknik direktörümüz Mustafa Reşit Akçay, yönetimimize istifasını vermiş olup yönetim kurulumuzca istifası kabul edilmiştir. Karşılıklı anlaşarak bugün itibariyle yollarımızı ayırmış olduğumuz Akçay ve ekibine, kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz. " denildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.