Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken fetö şehit adana abd tesk yunanistan tüik Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Osmanlıspor’da Bolu Kampı Başladı

Osmanlıspor, 3 günlük iznin ardından yeni sezon hazırlıkları için tekrar Bolu’ya gitti.

Bolu kampının ilk etabını tamamladıktan sonra 3 gün izin yapan Başkent ekibi ikinci etap kamp çalışmaları için tekrar Bolu’ya gitti. İlk etap kamp çalışmalarını 15 gün yapan mor-sarılılar ikinci etap kamp çalışmaları için 10 gün Bolu’da kalacak ve bu süre zarfında 4 hazırlık maçı oynayacak.


Öğlenden sonra Bolu’da toplanan Başkent ekibi akşam Bolu Termal Otel’in sahasında antrenmana çıktı. Isınma koşusuyla start alan antrenman, koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde çeşitli pas organizasyonlarından bulunan oyuncular soğuma koşusuyla antrenmanı sonlandırdı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.