Osmanlıspor'un Yeni Hedefi Kasımpaşa

Spor Toto Süper Lig’de son 12 maçtır bileği bükülmeyen Osmanlıspor, iki günlük iznin ardından Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. 

Süper Toto Süper Lig'de iyi bir çıkış yakalayan Osmanlıspor Lig'in ikinci yarısında fırtına gibi esiyor. Ligin ikinci yarısında aldığı puanlarla Lig'i 4. sırada tamamlamayı hedefleyen Osmanlıspor bu hafta oynayacağı Kasımpaşaspor hazırlıklarına başladı.

Antalyaspor’u 3-0’lık skorla mağlup eden Osmanlıspor, iki günlük iznin ardından bugün topbaşı yaptı. Ligin 31. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Başkent ekibi bugün akşam saatlerinde teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde yeni haftanın hazırlıklarına start verdi. Isınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan haftanın ilk antrenmanı dar alanda oynanan 7’ye 3 pas organizasyonuyla devam etti. Kalecilerin takımdan ayrı çalıştığı antrenman ayak tenisiyle son buldu. 1 saat süren çalışmalara Webo, Pinto ve Anas katılmadı.

Başkent ekibi yarın 17:00’da yapacağı antrenmanla Kasımpaşa maçının hazırlıklarını devam ettirecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.