Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı türk silahlı kuvvetleri süt Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bugünün gündemi HAVA HAREKATI DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan ihracat cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan beşiktaş 14 Nisan 2024 Gündem Özeti

Özdilek Satranç Şampiyonları Belli Oldu

Özdilek ve Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) iş birliğiyle düzenlenen Özdilek Satranç Turnuvası, kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. 16 ismin finale ismini yazdırmasıyla başlayan turnuvanın 1’incisi Özdilek Bursa Alışveriş Merkezi’nde yarışan Furkan Büke oldu.

Son yıllarda çocukların ve gençlerin beyin gelişimi için taşıdığı önem sebebiyle birçok kurum ve kuruluşça desteklenen satranç, sosyal sorumluluk projelerinde de öne çıkıyor. Bu kapsamda TSF ve Özdilek’in iş birliği ile düzenlenen Özdilek Satranç Turnuvası’nın kazananları belli oldu.

8 - 16 yaş grubunda, toplam 1.024 yarışmacının katılım sağladığı yarışma, kıyasıya mücadelelere sahne oldu. 12 şehirden 64 gencin final için yarıştığı turnuvada, 16 isim finale ismini yazdırmayı başardı. Bursa’da gerçekleşen zorlu turnuva sonunda birincilik ödülü Furkan Büke, ikincilik ödülü Ömer Melih Sarıdağ, üçüncülük ödülü ise Samet Akbay’ın oldu.


Turnuvada ilk 3’e girenlere kupa ve tablet verilirken tüm katılımcılara da madalya ve kitap takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.