Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası HAVA HAREKATI erdoğan çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan Hakkari kızılay operasyon başbakan binali yıldırım ekonomi haberleri

PFDK’dan Mustafa Cengize Ceza

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, PFDK’nın karlarını onayladı. Tahkim Kurulu Galatasaray Sportif Sınai ve Ticaret Yatırım A.Ş.'ye 100.000 TL ceza verilmesini onaylarken Galatasaray Sportif Sınai ve Ticaret Yatırım A.Ş.'nin Başkanı Mustafa Cengiz'e 50.000 TL ceza kararını da onayladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Galatasaray Sportif Sınai ve Ticaret Yatırım A.Ş. ve Başkanı Mustafa Cengiz ile ilgili PFDK'nın 29.12.2020 tarihli E.2020-2021/499 K.2020-2021/622 sayılı kararına itirazını inceledi. Yapılan incelemeler neticesinde:

" Galatasaray Sportif Sınai ve Ticaret Yatırım A.Ş.'nin kulüp resmi sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunması nedeniyle FDT'nin 38/4. maddesi uyarınca 100.000 TL para cezası ile cezalandırılmasında subüt , hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşılığından, başvurunun reddi ile cazanın onanmasına oy birliği ile

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticaret Yatırım A.Ş.'nin Başkanı Mustafa Cengiz'in kulüp resmi sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunması nedeniyle FDK'nin 38/3-b maddesi uyarınca 50.000 TL para cezası ile cezalandırılmasında subüt , hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşılığından, başvurunun reddi ile cazanın onanmasına oy birliği ile karar verildi."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.