Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan kızılay operasyon chp haberleri

Pierre Emerick Aubameyang

Borussia Dortmund'un Gabonlu yıldızı Pierre Emerick Aubameyang, çocukluk hayalinin Real Madrid 'de oynamak olduğunu ifade etti.

Bu sezon Dortmund'da harika bir sezona imza atan ve oynadığı 32 resmi maçta 30 gol atıp 8 asist yapan Aubameyang, Fransız basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

L'Equipe'e konuşan golcü oyuncu, 2014'te kaybettiği dedesinin vefat etmeden önce Avila'da yaşadığını, Avila'nın Madrid'e 110 kilometre uzaklıkta olduğunu ve o dönem Madrid'de top koşturma istediğini, halen de bu durumun kafasında olduğunu ifade etti.

Çocukluğunda Hugo Sanchez'i izlediğini ve ona hayranlık duyduğunu belirten Aubameyang, çocukluk hayalinin Real Madrid 'de oynamak olduğunu açıkça belirtti. 

Son olarak golcü oyuncu, Real Madrid ya da herhangi büyük bir İspanyol ekibinde oynamasının, annesine en büyük hediye olacağını söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.