Öne Çıkanlar galatasaray rusya Koronavirüs Covid19 chp enflasyon terörist Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar AİLE bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı erdoğan

Popescu 17 Yıl Sonra Sarı Kırmızılı Formayla

Galatasaray’ın unutulmaz yıldızı Gheorghe Popescu, Romanya’da tedavisini üstlendiği 11 yaşındaki kanser hastası Madalin MarciaIordache’yi tedavi ettirmek için Ankara’ya geldi.

Kanser hastası Madalin MarciaIordache’yi tedavi ettirmek için Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın konuğu olarak Ankara’ya gelen Popescu, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Savaş Özüdoğru, Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği Başkanı Özgür Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Böyle bir sosyal sorumluk projesine imza attığı için Popescu’yu tebrik eden GS Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Savaş Özüdoğru, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin selamını iletti.

Popescu’nun 2000 yılında Galatasaray’ın başarısında büyük rol oynadığını kaydeden Özüdoğru, aynı zamanda Popescu’nun Türk sporunun mimarlarından biri olduğunu dile getirdi. Bu anlamlı güne tanıklık ettiği için çok mutlu olduğunu belirten Özüdoğru, Popescu’ya da katılımlarından dolayı teşekkür etti. Türk halkı ile Romen halkının her zaman kardeş olduğunu dile getirdi, bu kardeşliğin 500 yıl önceye dayandığını ifade etti. Romanya’nın Türkiye’ye köprü ve elçi olduğunu söyleyen Özüdoğru, Popescu’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Türkiye’den ayrılalı 17 sene olduğunu ve Türk halkının gönlünde çok iyi bir sporcu olarak kaldığını umduğunu dile getiren Popescu, “Türkiye’yi ve Türk halkını çok seviyorum. Kendimi ikinci evimde gibi hissediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Savaş Özüdoğru, Popescu’ya Galatasaray teknik direktörü ve futbolcularının imzası bulunan ve Galatasaray’da oynadığı sırada giydiği 4 numaralı formayı hediye etti. Özüdoğru, ayrıca 11 yaşındaki kanser hastası çocuğa da Galatasaray formasını hediye etti. Popescu da Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a Arsenal’ı devirerek Galatasaray’a UEFA Kupası kazandırdığı maçta giydiği formayı hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.