Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Porto – Galatasaray / Maça Doğru

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 1. hafta mücadelesinde Lokomotiv Moskova’yı 3-0’la geçen Galatasaray, grubun 2. maçında Portekiz temsilcisi Porto ile deplasmanda karşılaşacak.


Yarın saat 22:00’da başlayacak mücadeleyi İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek. Oliver’ın yardımcılık görevlerinde Stuart Burt ve Simon Bennett bulunurken, Paul Tierney ve Andre Marriner ilave yardımcı hakemler olacak. Karşılaşmada Stephen Child ise, 4. hakem görevini üstelenecek.

Devler Arenası’na Galatasaray 15.; Porto ise 23. kez katılmasına rağmen iki ekip de birbirleriyle resmi bir maçta ilk kez karşı karşıya gelecek.

Porto maçıyla birlikte Şampiyonlar Ligi’ndeki 106. maçına çıkacak olan Galatasaray, bugüne kadar 28 galibiyet, 26 beraberlik, 51 mağlubiyet elde etti. Ayrıca Galatasaray, yarın oynanacak maçı kazandığı takdirde Avrupa Kupaları’ndaki 100. galibiyetine ulaşmış olacak. Porto ise, 197 kez maç yaptığı Şampiyonlar Ligi’nde 84 galibiyet 52 beraberlik 61 mağlubiyet elde etti.

Galatasaray, Portekiz takımlarına karşı Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 4 maçta 2 kez galip gelirken 2 maçı ise kaybetti.

Porto, gruptaki ilk maçında Schalke’ye konuk olurken rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

Şampiyonlar Ligi’ni 1 kez kazanma başarısı gösteren Portekiz temsilcisinin teknik direktörlüğünü Sergio Conceicao üstleniyor. 2017 yazında Porto’yla 2 yıllık sözleşme imzalayan Conceicao, ilk senesinde ekibine Portekiz Ligi şampiyonluğu yaşatırken Şampiyonlar Ligi’nde de son 16’ya kalma başarısı gösterdi.

Anahtar Kelimeler:
Lokomotiv MoskovaPorto
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.