Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bugünün gündemi HAVA HAREKATI türk silahlı kuvvetleri süt ihracat tsk 14 Nisan 2024 Gündem Özeti

Prandelli İle Melo'nun Yolu La Liga'da Kesişiyor

Cesare Prandelli'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Valencia’nın bir dönem Galatasaray’da oynayan Felipe Melo’yla ilgilendiği iddia edildi.

AS gazetesinin haberine göre sarı-kırmızılıların bir başka eski hocası Cesare Prandelli takımının orta sahasını sertleştirmek ve takımına bir kimlik kazandırmak için Brezilyalı oyuncuyu istiyor.

İspanya ve İtalya basınında yer alan iddialara göre, daha önce Fiorentina ve Galatasaray'da Felipe Melo ile çalışan Prandelli, onu Valencia'ya da istiyor. Takımda orta sahada yaşanan problemlerin çözümü için Melo'yu ideal alternatif olarak gören İtalyan teknik adam, Valencia yönetiminden oyuncunun takıma katılmasının sağlanmasını istedi.

İspanya La Liga’da 15 müsabakada 3 galibiyet 3 beraberlik ile yalnızca 12 puan elde eden ve sıralamada 17. koltukta bulunan Valencia çok kötü günlerden geçiyor.

İtalyan teknik adam, bir an önce devre arasının gelmesini istiyor. Çünkü Prandelli için devre arası bir toparlama dönemi olacak.

Melo’nun Valencia’ya gitmesinde olumlu özellikler de göze çarpıyor. Deneyimli oyuncunun Mallorca, Almeria ve Racing De Santander gibi kulüplerde forma giymesinden dolayı İspanyol pasaportu mevcut.

Kariyeri boyunca Brezilyalı'nın en çok çalıştığı üç teknik direktörden biri olan Prandelli, Melo'nun tecrübesi ve futbol anlayışını bilmesi nedeniyle çok uygun bir transfer olacağını düşünüyor.

İspanya pasaportu da bulunan Brezilyalı oyuncu Melo, kariyerinde daha önce Mallorca, Racing de Santander ve Almeria gibi kulüplerle İspanya'da oynamıştı. Melo, Inter ile bu sezon toplamda 10 maçta 499 dakika forma şansı bulabildi.

Ülkesinden de teklifler aldığı söylenen eski Galatasaraylı oyuncunun ise henüz ne karar vereceği bilinmiyor.

Aynı haberlerin devamında ise Valencia'nın bir diğer orta saha hedefinin Juventus'un Brezilyalısı Hernanes olduğu iddia edildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.