Öne Çıkanlar TürkiyeİşBankası Muhbir Zerrin Karslı vakıfbankın yıllık karı ne kadar meclis genel kurulu Vardy anayasa mahkemesi chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu operasyon sertaç haybat Sevmek Yüzünden filminin başrol oyuncuları memur

Puma Muslera’ya Özel Eldiven Tasarladı

PUMA, geçtiğimiz hafta serçe parmağında kırık tespit edildiği açıklanan Galatasaraylı yıldız kaleci Fernando Muslera için özel eldiven hazırladı.

Cumartesi oynanacak Konyaspor maçına yetişmek istediğini belirten yıldız kaleci, kırık parmağının hareketini kısıtlayacak şekilde kendisine özel modifiye edilen ‘Puma Evospeed’ eldiven ile antrenman yapacak.

 Özel Tasarlanan Eldivenin Özellikleri

Profesyonel kaleciler için tasarlanan ekstra hafif kaleci eldiveni ‘Puma Evospeed 1,5’Elite Grip Latex teknolojisi, her hava koşulunda top kavrayışını ve darbe emilimini arttırarak, eldivenin dış yüzünde kullanılan özel materyal sayesinde ekstra koruma sağlanarak, elin nefes almasına yardımcı oluyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.