Öne Çıkanlar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İyi Parti YKS ak parti CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut iktidar oy ANZATSAN Mühendislik Orçun Okurgan Amazonun sahibi Jeff Bezos Bekir Başevirgen Koronavirüs

Real Madrid'in Ronaldo'su Var

İspanya La Liga'da Madrid derbisini Real Madrid deplasmanda,  Atletico Madrid'i Cristiano Ronaldo'nun golleriyle 3-0  yendi.

Vicente Calderon Stadı'nda oynana karşılaşmada Cristiano Ronaldo hat-tirck yaptı ve maçın yıldızı oldu. Real Madrid 23. dakikada kaleyi yandan gören bir noktada Real Madrid adına serbest vuruşu kullanan Ronaldo'nun sert şutunda defansta Savic'e çarpan top kaleci Oblak'ı yanıltıp ağlara gitti. Real Madrid ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda Real Madrid, 70. dakikada Penatıdan ve 77. dakikada Ronaldo ile bulduğu gollerle rakibini 3-0 yenerek puanını 30'a çıkarak en yakın rakibi Barcelona ile puan farkını 4'e çıkardı. Atletico Madrid 21 puanda kalarak 5. sıraya geriledi.   
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.