Ribery ve Alaba Türkiye Yolcusu Mu?

Bayern Münih’in oyuncusu ve eski Galatasaraylı Frank Ribery ve taraftarı olduğunu her fırsatta dile getiren David Alaba, geçtiğimiz günlerde ünlü menajer Ümit Akbulut ile Münih’te görüntülenince, “Ribery ve Alaba Türkiye yolcusu mu?” sorusunu akıllara getirdi.

İlerleyen yaşına rağmen, Chemnitz ile yapılan Almanya Kupası maçında Bayern’in bir gol ve bir asistini yapan Ribery’nin, 2017-2018 sezonu için Angelotti’nin planlarında yer vermeyeceği söylenmişti. Geçtiğimiz günlerde yıldız oyuncu ile Münih’te buluşan ünlü menajer Ümit Akbulut’un instagram’a yüklediği video akıllarda soru işareti bıraktı.

 Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Pazartesi günü Kayserispor'u 4-1 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamalarda, "İstanbul Atatürk Havalimanı büyük. Sürekli uçaklar iniyor. 8 Eylül'e kadar transfer devam edecek. Biz indirebildiğimiz kadar uçak indireceğiz" ifadelerini kullanmıştı.
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.