Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye ak parti yunanistan abd vakıfbank

RR Ödüllerini Buldu

Rolls-Royce Motor Cars İstanbul tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Rolls-Royce İstanbul Golf Cup Turnuvası’nın kazananları belli oldu.

Rolls-Royce Motor Cars İstanbul’un iki senedir geleneksel olarak düzenlediği Rolls-Royce İstanbul Golf Cup sona erdi. İki gün süresince keyifli anların yaşandığı turnuvaya golf sporunun ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

Rolls-Royce İstanbul Golf Cup Turnuvası’nda iki gün toplamda 200 sporcu yarıştı. Turnuvanın ardından düzenlenen ödül töreninde A, B ve C kategorilerinde ilk üçe giren oyuncular ile “juniors”, ‘academy 9 holes’ ve ‘gross’ kategorilerinde çocuk, kadın ve erkek oyunculara kupaları verildi.

İkincisi gerçekleştirilen Rolls-Royce İstanbul Golf Cup Turnuvası’nda kategorilerde dereceye giren isimlerin ödüllerini, Kemer Country Golf Klübü Kaptanı Erdem Kıremer ve Rolls-Royce Motor Cars İstanbul marka müdürü Hilal Aysal takdim etti.

Turnuvada dereceye girmeye hak kazanan oyunculara Goodwood’daki Rolls-Royce fabrikasına gezi ve İngiltere’de golf eğitimi hediye edildi.

Rolls Royce Marka Müdürü Hilal Aysal "Golf ve Rolls-Royce'u temsil eden mükemmellik ve kusursuzluk ile tekrar turnuva düzenlemekten mutluluk duyduk. Yer olarak Kemer Country Golf Kulübü, bu etkinlik için müthiş bir sahne oldu." dedi.

Rolls-Royce İstanbul Golf Cup 2016 Kazananları

Erkekler A Kategorisi
Birinci: Emre İpeker
İkinci: Mehmet Kazan
Üçüncü: Kadir Aydın
Erkekler B Kategorisi
Birincisi: Ali F. Özadam
İkincisi: Ersin Aktürk
Üçüncüsü: Seung Soo Lee
Erkekler C Kategorisi
Birinci: Engin Yeşilırmak
İkinci: Hakan Ozyazıcı
Üçüncü: Antoine Mocachen
Bayanlar A Kategorisi
Birinci: Nükhet Sebükçebe
İkinci: Beyhan G.Benardete
Üçüncü: Hyun Jin Kim
Bayanlar B Kategorisi
Birinci: Arzu Narin
İkinci: Ebru Temel
Üçüncü: Canan Sanalan
Juniors
Birinci: Işıl Ege Devrim
İkinci: Lalin Mahmudi
Üçüncü: Zeynep Ergelmiş
Academy 9 holes
Birinci: Baran Tokdemir
İkinci: Ateş Yılmaz
Üçüncü: Delfin Filiz
Ladies Gross
Beyhan Goldman Benardete
Men’s Gross
Selim Gülmen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.