Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın

Ryan Boatright, Beşiktaş Sompo Japan'da

Hırvatistan’ın Cedevita Zagreb takımanda forma giyen Ryan Boatright, Beşiktaş Sompo Japon ile sözleşme imzaladı.

Amerika Birleşik Devletleri(ABD)doğumlu ünlü basketbolcu Boatright, Beşiktaş ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Ryan Boatright kimdir?

27 Aralık 1992 yılında ABD ‘de doğan Boatright, guard olarak görev almaktadır. 2015 yılında Connecticut'tan mezun olan basketbolcu, 2015-2016 sezonu başında NBA takımlarında Brooklyn Nets’de oynayan basketobulcu aynı sezon Ekim ayında Ditroit Pistons ile sözleşme imzaladı. 2015-2016 sezonunun Ocak ayında İtalya Seri A takımlarından Betaland Capo d'Orlando'ya transfer olan basketbolcu burada 11 maçta süre aldı ve 19.2 sayı, 4 ribaund, 2.5 asist ortalamalarıyla oynadı. 2016-2017 sezonuna Çin Ligi takımlarından Guangzhou Securities ile başlayan Birleşik Amerikalı basketbolcu, burada 5 maçta süre (24s-5rb-4.4as) aldıktan sonra Kasım ayında Hırvatistan'ın önemli takımlarından Cedevita Zagreb'e transfer oldu. Cedevita Zagreb forması altında Hırvatistan Ligi'nde 9 maçta; 15.7 sayı, 2.6 ribaund ve 3.8 asist ortalamalarıyla parkeden ayrılan Ryan Boatright, Eurocup'ta ise 7 maçta; 17.7 sayı, 3.1 ribaund ve 4 asist ortalamalarıyla süre aldı. Adriyatik Ligi'nde 19 maçta parkede yer alan basketbolcu, 16.2 sayı, 2 ribaund ve 3.4 asist ortalamalarıyla başarılı bir performans ortaya koydu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.