Şahika Ercümen, Antarktika Dönüşü İlk Kez ANKAmall’da…

Dünya rekortmeni Şahika Ercümen, Dünya Emekçi Kadınlar Günü için ANKAmall’a geliyor.  Antarktika’daki başarısıyla Türk kadınının gücünü tüm dünyaya kanıtlayan Şahika Ercümen, başarı hikayesini ilk kez 9 Mart’ta Ankaralılarla paylaşacak.


Antarktika’da tüpsüz dalan ilk Türk kadın sporcu olarak adını tüm dünyaya duyuran Şahika Ercümen, Antarktika dönüşü başarısını ilk kez, ANKAmall’da bir araya geleceği Ankaralılar ile paylaşacak. 


8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için ANKAmall’un konuğu olacak dünya rekortmeni Ercümen, 9 Mart’ta  “Yaparım Bilirsin” konsepti ile Ankaralı kadınlarla buluşacak;  Türk kadınının potansiyelini, isterse neler yapabileceğini ve motivasyon sırlarını anlatacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.