Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan kuşadası HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

Şampiyon Galatasaray Kupasına Kavuştu

Spor Toto Süper Lig’i 69 puanla tamamlayarak şampiyon olan Galatasaray, kupasını Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda düzenlenen görkemli bir törenle aldı.

Saat 18:00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nden yola çıkan takım otobüsü kalabalık bir konvoyun eşliğinde bu sezonu namağlup tamamladığı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’na varırken burada 38 bin 312 taraftarca muhteşem bir atmosferle karşılandı.

Galatasaray Kulübünün kurulduğu yılı temsilen saat 19:05’te başlayan kutlama programı LED ekranla an be an taraftara aktarılırken DJ Suat Ateşdağlı’nın performansı, özel ışıklandırma sistemleri, lazer gösterileri, görsel efektler, alev makineleri, discoball logolar, payroteknik gösterisi ve çok daha fazlası şampiyonluk kutlamasını muhteşem bir şölene çevirdi.

Liglerini şampiyon olarak tamamlayan U14, U16, U17, U19 ve U21 takımlarının anons edilmesiyle başlayan kutlama, ünlü sanatçılar Alya, Soner Sarıkabadayı, Emre Aydın, İrem Derici ve Decrat’ın mini konserleriyle devam etti.

  

Konserlerin ardından takımın 22. şampiyonluğa yürüdüğü sezonun hikayesini anlatan kısa film gösterimi gerçekleştirildi. Daha sonra şampiyonlar sahneye davet edilirken başarının Florya’daki gizli kahramanları, oyuncular, teknik heyet ve yöneticiler kendi seçtikleri özel şarkılar eşliğinde 20.50'de teker teker sahneye davet edildi.

Teknik Direktör Fatih Terim, kızları Merve Terim Çetin ve Buse Terim Bahçekapılı ile torunları Yaman, Nil ve Naz ile birlikte sahneye çıktıktan sonra ilk olarak Başkan Yardımcı Yusuf Günay, ardından İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ve son olarak Başkan Mustafa Cengiz sahneye davet edildi.

Şampiyonluğun kahramanları teker teker sahneye çağırıldıktan sonra taraftar Başkan Mustafa Cengiz ve Teknik Direktör Fatih Terim’e yaptığı yoğun tezahüratlardan sonra Başkan Mustafa Cengiz ve Teknik Direktör Fatih Terim sahneden inerek tribünleri selamladı.

22. şampiyonluk kutlaması sırasında Teknik Direktör Fatih Terim ile 5 yıllık sözleşme imzalandı.

Şampiyonluk töreni, şampiyonluk kupasının kaptanların ellerinde havaya kalkmasıyla devam etti.

Bu sırada başlayan payroteknik ve ışık gösterileriyle Türk Telekom Stadyumu adete şölen alanına döndü. Tören, takımın kupayla tribünleri selamlaması ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.