Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk azerbaycan cumhurbaşkanı erdoğan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE terörist akbank türkiye

“Şampiyon Olmadığımız Bir Yıl Burada Kazansak Ne Olur, Kaybetsek Ne Olur”

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Geçen sene de söyledim, daha önceki yıllarda da söyledim. Bu istatistik benim için çok önemli değil. Şampiyon olmadığımız bir yıl burada kazansak ne olur, kaybetsek ne olur. Buna rağmen tüm Galatasarylılar buna çok sevinmiştir. Camia ve taraftar olarak çok sevinçliyim. Bu galibiyeti onlara armağan ediyorum." dedi. 

Teknik Direktör Fatih Terim, Kadıköy'deki 3-1'lik Fenerbahçe galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı. İstatistiklerin çok önemli olmadığını belirten Terim, taraftarları mutlu ettikleri için sevinçli olduğunu ifade etti.

Maçı takım olarak başından sonuna dek üstün götürdüklerini belirten teknik direktör Terim maç sonrasında şu ifadeleri kullandı:

"Geçen sene de söyledim, daha önceki yıllarda da söyledim. Bu istatistik benim için çok önemli değil. Şampiyon olmadığımız bir yıl burada kazansak ne olur, kaybetsek ne olur. Buna rağmen tüm Galatasarylılar buna çok sevinmiştir. Camia ve taraftar olarak çok sevinçliyim. Bu galibiyeti onlara armağan ediyorum. 

Dün Beşiktaş - Trabzospor maçından çok keyif aldık, oyun olarak o maçın gerisine düşmediğimiz için çok sevinçliyim. Oyuncularıma teşekkür ediyorum.Ne çalıştıysak, ne dediysek onu yaptılar. 

"İlk 20 dakika oyun kopup gidebilirdi"

Terim, "3 puanı hak ederek, oynayarak, iyi oynayarak aldık. Oyunun her bölümünü iyi oynadık. İlk 20 dakika oyun kopup gidebilirdi. Topun bizde kalmasını sağladık, Fenerbahçe'nin bizden çabuk top almasına mani olduk, oyun kurdurmadık. Son bölümde her atağımız bize kontraatak olakrak dönmesin diye çok iyi sonuçlandırdık. Bir derbide olabilecek en fazla pozisyon yüzdesine ulaştık sanıyorum. Oyuncularımı kutluyorum, hayırlı olsun." dedi. 

"Ne çalıştıysak, teoride olan pratikte ortaya çıktı.."

"Her maçın ayrı bir hikayesi var. Kendi sahanızda oynadığınız herhangi bir maçla burada Fenerbahçe ile oynamak aynı şey değil." diyen Terim, ""Bazen teoride düşündükleriniz pratikte olmayabilir. Her düşündüğümüz bazen olmuyor ama bloklar arasından çıkmaya çok çalıştık. Bunu başardık ve Onyekuru ile çok pozisyona girdik. Sosa ve Ömer de girdi, birçok oyuncumuz pozisyon buldu. Aktif dinlenerek topun bnizde kalmasını sağladık. Ne çalıştıysak, teoride olan pratikte ortaya çıktı.." dedi. 

Terim ayrıca, "Defans yaptıp tesadüfan duran toplan bir gol bulsak bu kadar mutlu olmazdım. Çok üstün bir futbol oynadık. 7'de 7 oldu. Böyle gideceğiz inşallah." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.