Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Afrin Komatsu Koca Dünya MHP lideri Bahçeli bugünün gündemi HAVA HAREKATI

Şampiyonlar Ligi'nde 4. Hafta Maçları Tamamlandı

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta grup maçları 4 grupta oynanan 8 maç ile tamamlandı.

Şampiyonlar Ligi'nde dün gece E, F, G ve H gruplarında 8 karşılaşma yapılarak 4. hafta maçları tamamlandı. Şampiyonlar ligi'nde gruplar'da 4. hafta maçları tamamlanırken gruplardan çıkacak takımlar belli olmaya başladı. 

Dün gece E Grubu maçında Alman ekibi Bayer Leverkusen deplasmanda İngiliz temsilcisi Tottenham'ı 1-0 yendi ve beraberlik alışkanlığını bozarak ilk galibiyetini aldı. Grubun diger maçında, Monaco kendi sahasında Rus ekibi CSKA Moskova'yı 3-0'la geçerek, zirvedeki yerini korudu. E Grubu'nda 4. hafta maçları sonunda Monaco 8 Puanla lider durumda, İkinci Bayer Leverkusen 6 puanla 2. sırada, Tottenham 3 ve CSKA Moskova son sırada yer alıyor. 

F Grubu maçlarında ise Almanya temsilcisi Borussia Dortmund, konuk ettiği Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'u 1-0 yendi ve böylelikle puanını 10'a yükselterek Şampiyonlar Ligi'nde üst tura kalmayı garantiledi. Grubun diğer maçında ise Real Madrid deplasmanda Polonya ekibi Legia Varşova ile 3-3 berabere kaldı. Real madrid 2-0 öne geçtiği karşılaşma'da 3-2 yenik duruma düşmesine karşın 85. dakikada Kovacic'in golüyle 1 puanı kurtardı.

G Grubu'nda Leicester City deplasmanda FC Copenhagen ile golsüz berabere kalarak grupdaki liderliğini sürdürdü. Porto ise kendi sahasında Club Brugge'yi 1-0 yenerek  puanını 7'ye yükselterek 2. sıraya yerleşti. Club Brugge 4. hafta maçları sonunda henüz puanla tanışamadı.

H Grubu'nda ise İspanyol temsilcisi Sevilla konuk ettiği Dinamo Zagrebi 4-0 gibi net bir sonuçla yenerken gruptan çıkmayı garantiledi. Grubun diğer maçında güçlü italyan ekibi Juventus kendi sahasında Lyon ile 1-1 berabere kaldı.

  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.