Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd tesk adana yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

“Şampiyonlar Ligi’nde Deplasmanda Kaybetmemek Önemli”

Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi A Grubu birinci haftasında Club Brugge deplasmanında aldığı 0-0’lık beraberliğin ardından Teknik Direktör Fatih Terim, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Terim, "Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda kaybetmemek önemli, kazansak çok daha iyi olurdu ama sonuç itibarıyla avantajlı dönüyoruz. İstanbul’da kendi evimizde oynayacağız. Beraber oynadıkça her geçen gün daha iyi olacak." dedi. 

Teknik Direktör Fatih Terim şu ifadeleri kullandı:

“Muhakkak kazanmak isterdik ama bence keyifli bir maç oldu. Gün geçtikçe daha iyi olacağımızın sinyallerini verdi takımımız. Birbiriyle yeni oynayan oyuncularımız var. Kasımpaşa maçını sayarsak bu daha ikinci maç. Beraber oynadıkça daha iyi olacağız. Zaman zaman maç gitti, zaman zaman maç geldi. 60. Dakikadan sonra fizik olarak sahada kalmamız beni sevindirdi. Bir hayli etkili olduk o arada. Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda kaybetmemek önemli, kazansak çok daha iyi olurdu ama sonuç itibarıyla avantajlı dönüyoruz. İstanbul’da kendi evimizde oynayacağız. Beraber oynadıkça her geçen gün daha iyi olacak.

"Elimizden gelen her şeyi yapacağız"

Seyircimizle beraber iç sahada çok önemli işlere imza attık. Tabii ki Şampiyonlar Ligi seviyesine göre oynamaya çalışacağız. Milyarlık bütçelere sahip iki takım gelecek. Ben bu grubun hep ilginç olacağını söylüyorum. İlginç olması için bizim de bir şeyler yapmamız gerekiyor. Oynanmayan maçın neticesini kağıt üzerinde favoriler açısından söyleyebiliriz ama sahada ne olacağını sadece Allah biliyor, biz bilmiyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. 50 bin seyirciyle beraber stadımızda oynamanın rakiplerimiz için kolay olmadığını düşünüyorum. Zevkli maçlar oynayacağız inşallah.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.