Öne Çıkanlar diyarbakır azerbaycan istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu Kent Funda Arar milli güvenlik kurulu

Şampiyonlar Şampiyonu VakıfBank Sağlık Kontrolünde!

İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi’nin sponsoru olduğu VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, spora kısa bir sağlık molası verdi. Rutin sağlık taramaları yapılan sarı-siyahlı sporcular, ligde ve Avrupa’da mücadeleye sağlıklı bir şekilde devam ediyor!

İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi’nin sağlık sponsorluğunu yaptığı VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, sağlık kontrollerinden geçirildi. Detaylı tarama ve tetkikleri yapılan sporcular, yoğun geçen maç fikstüründe sağlıklarını da ihmal etmemiş oldu. Taramalar sırasında; hedeflerinin, bütün kupaları kazanmak olduğunu söyleyen VakıfBank Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti, “Böyle iyi bir kulüp için, böyle kaliteli bir hastanenin sponsor olması çok değerli. Şuanda bu ortamdan çok memnunuz. İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi’ne desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu. Takım kaptanı Melis Gürkaynak ise, “Zorlu bir sezon geçiriyoruz. İlk hedefimiz, Çin’deki Dünya şampiyonasını kazanmaktı bunu başardık. Önümüzde çok fazla maç var, bunun için de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Umarım sezonu, istediğimiz bütün kupaları alarak kapatırız. Bugün de hepimizin sağlık kontrolleri yapıldı. Bir sporcu için bu tip şeyler çok önemli. İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi ile birlikte çalışmaktan mutluyuz” dedi.


3 Kez Dünya Şampiyonu!


Geçtiğimiz Aralık ayında Çin’in Shaoxing kentinde düzenlenen FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Voleybol Şampiyonası finalinde, Brezilya takımı Minas’ı; 25-23, 25-21 ve 25-19'luk setlerle 3-0 mağlup eden VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, 3. Kez Dünya Şampiyonu olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.